ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 36 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Map

Τηλ.: 210 6984674 - 6944736072ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Image 1 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Image 2 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Image 3 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Image 3
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ 01

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ

Οι κυριότερες διαθλαστικές ανωμαλίες είναι η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός. Περιγράφω πιο κάτω με λίγα λόγια και με απλό τρόπο τι σημαίνει κάθε μία από τις προαναφερθείσες παθήσεις...

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΟΥ 01

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΟΥ

Είναι ευρέως γνωστό σήμερα πως ο καταρράκτης αντιμετωπίζεται με την τεχνική της φακοθρυψίας με την χρήση υπερήχων. Από πολύ μικρή τομή γίνεται διάλυση και αναρρόφηση του καταρρακτικού φακού και εν συνεχεία...

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ 01

LASER ΜΥΩΠΙΑΣ

Ο χειρουργός Οφθαλμίατρος Βλάσης Σαφαρίκας και οι συνεργάτες του έχοντας πολυετή ενασχόληση με την διαθλαστική χειρουργική και διαρκή ενημέρωση είναι σε συνεχή επαφή με ότι πιο σύγχρονο...

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

H διαθλαστική χειρουργική είναι ο τομέας χειρουργικής των οφθαλμών που αποσκοπεί στην πλήρη ή μερική απαλλαγή από τα γυαλιά. Οι χειρουργοί οφθαλμίατροι μπορούν με πολλούς τρόπους και κυρίως με laser να τροποποιήσουν τα ανατομικά δεδομένα των οφθαλμών και έτσι να διορθώσουν παθήσεις όπως η μυωπία, ο αστιγματισμός, η υπερμετρωπία και η πρεσβυωπία. Η εξέλιξη αυτή έχει αλλάξει τα δεδομένα στην όραση.

Προϋπόθεση μιας επιτυχημένης επέμβασης είναι η σωστή μελέτη του περιστατικού, η άριστη γνώση του αντικειμένου και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός. Οι χειρουργοί οφθαλμίατροι που ασχολούνται με την διαθλαστική χειρουργική έχουν πλέον πληθώρα όπλων για να αντιμετωπίσουν ανωμαλίες που προ λίγων ετών έμοιαζαν αξεπέραστες. Έτσι σήμερα είναι εύκολο μία μυωπία της τάξεως των δέκα βαθμών να διορθωθεί, πράγμα που κάποτε ήταν πολύ δύσκολο και μόνο για πολύ λίγα περιστατικά. Οι οφθαλμίατροι που ασχολούνται με την διαθλαστική χειρουργική μπορούν να προτείνουν λύσεις ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολα περιστατικά.

Μετά από πολυετή πείρα είμαστε σήμερα σε θέση να προσφέρουμε άριστη όραση σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού χωρίς γυαλιά

Οι διαθλαστικές ανωμαλίες (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία και σε κάποιες περιπτώσεις πρεσβυωπία) μπορούν σήμερα να αντιμετωπισθούν με LASER.

Επίσης ο κερατόκωνος σε πολλές περιπτώσεις σταθεροποιείται η βελτιώνεται με την τεχνική του cross linking (διασύνδεση κολλαγόνου).

Ποιοί Είμαστε

Ο χειρουργός Οφθαλμίατρος Βλάσης Σαφαρίκας και οι συνεργάτες του, έχοντας πολυετή ενασχόληση με την διαθλαστική χειρουργική και διαρκή ενημέρωση, είναι σε συνεχή επαφή με ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται παγκοσμίως και δίνουν διαρκώς λύσεις σε θέματα διαθλαστικών ανωμαλιών. Χρησιμοποιώντας Laser τελευταίας γενιάς (AMARIS) και διαγνωστικά μηχανήματα ακρίβειας για τον προεγχειρητικό έλεγχο εξασφαλίζουν άριστο και απολύτως ασφαλές αποτέλεσμα.