ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 36 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ Map

Τηλ.: 210 6984674 - 6944736072ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο χειρουργός Οφθαλμίατρος Βλάσης Σαφαρίκας έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία και μεταξύ άλλων μετεκπαιδεύτηκε στην Διαθλαστική Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχοντας πολυετή ενασχόληση με την διαθλαστική χειρουργική και διαρκή ενημέρωση είναι σε συνεχή επαφή με ότι πιο σύγχρονο εφαρμόζεται παγκοσμίως και δίνουν διαρκώς λύσεις σε θέματα διαθλαστικών ανωμαλιών.

Χρησιμοποιώντας LASER τελευταίας γενιάς (AMARIS), σύγχρονους LASER κερατοτόμους (Femtosecond) και διαγνωστικά μηχανήματα ακριβείας για τον προεγχειρητικό έλεγχο, εξασφαλίζουν άριστο και απολύτως ασφαλές αποτέλεσμα.

Η μυωπία, ο αστιγματισμός και η υπερμετρωπία, είναι οι βασικές διαθλαστικές ανωμαλίες και μπορούν να διορθωθούν με LASER, αλλά και η πρεσβυωπία που προκύπτει με την ηλικία, κοντά το τεσσαρακοστό πέμπτο έτος, μπορεί να αντιμετωπισθεί, απαλλάσσοντας τον πάσχοντα από την μεγάλη εξάρτηση από γυαλιά.

Στις μεγαλύτερες ηλικίες, τα κυριότερα προβλήματα είναι ο καταρράκτης, το γλαύκωμα και η εκφυλιστική ωχροπάθεια. Mε την βοήθεια σύγχρονων μεθόδων και ιδιαίτερα προηγμένης τεχνολογίας, δίνουν εύκολα λύσεις με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.

Ο κερατόκωνος, επίσης, σε πρώιμα στάδια με την βοήθεια υπεριώδους ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται στην τεχνική cross linking (διασύνδεση κολλαγόνου) και με την χρήση ενδοκερατικών δακτυλίων ,μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί, χωρίς την ανάγκη κερατοπλαστικής.